X

Влизане в акаунта

Запомни ме

Забравена парола? Кликнете тук, за да възстановите потребител / парола

Нямате профил?
X

Възстановяване на потребилетско име/ парола

Моля, въведете имейл адреса, който сте използвали, за да регистрирате профила си.

Влезте в системата Регистрирай се

Заявленията и уведомленията за е-услуги на НАП с подаване във всички нейни офиси

PortalSchetovodstvo.bg Отговор, предоставен от
PortalSchetovodstvo.bg
НАП информира, че заявленията и уведомленията за използване на електронните услуги на Агенцията с КЕП ще може да се подават във всеки офис на НАП. Няма да има значение кой е компетентният офис на Приходната агенция за дружеството или физическото лице.

До момента тези документи се подаваха единствено в офисите по регистрация за юридическите или по постоянен адрес за физическите лица. Става дума както за заявленията, така и за уведомленията за използване, прекратяване, отказ от ползване на е-услуги с КЕП, вкл. актовете за упълномощаване.
 
Така НАП ще улесни достъпа на гражданите и фирмите до електронните си услуги и ще намали административната тежест при обслужване на данъчни и осигурителни задължения.

източник: nap.bg
 

БЕЗПЛАТНО приложение portalschetovodstvo.bg

Счетоводители питат, експерти отговарят: 12 най-четени реални казуса

Бъдете в крак с всички решения, предложени от специалистите.
Абонирайте се сега в бюлетина на PortalSchetovodstvo.bg и получете специалния PDF "Счетоводители питат, експерти отговарят: 12 най-четени реални казуса"!

Да, желая да получавам информация за продуктите, услугите, новостите и т.н., които РС Издателство и Бизнес Консултации предлага. Условия на сайта Информационна бележка

x