X

Влизане в акаунта

Запомни ме

Забравена парола? Кликнете тук, за да възстановите потребител / парола

Нямате профил?
X

Възстановяване на потребилетско име/ парола

Моля, въведете имейл адреса, който сте използвали, за да регистрирате профила си.

Влезте в системата Регистрирай се

 • Данъчен календар
 •   « Март 2018 »  
  Н П В С Ч П С
  10 
  11 12 13 14151617 
  18 19 20 21 22 23 24 
  25 26 27 28 29 30 31 
 • Защо да се регистрирам?
  • експерти на Ваше разположение 24/7/365
  • база данни с новини, отговори, анализи
  • на разположение навсякъде, по всяко време, от всяко устройство


Как да използвам този сайт

За да получите достъп до PortalSchetovodstvo.bg, трябва да се регистрирате. В лавата част на екрана ще видите оранжев бутон „Регистрация”. Натиснете го. Попълнете полетата и натиснете „Изпрати”. След като сте се регистрирали ще получите писмо на вашия имейл, където да потвърдите регистрацията. Активирайте акаунта си като потвърдите регистрацията.
Веднага щом заплатите абонамента си, Вашият акаунт става активен и можете да влизате в портала, като използвате потребителското име и парола, които сте избрали, за да се регистрирате. Ето как можете да използвате информацията от портала:
 

1. Имате достъп до всеки въпрос с отговор във всички сфери и раздели от портала.
 

Натиснете бутона на съответния раздел (ДДС, Данъчно облагане и такси, Счетоводство, Търговско право, Инстрастат, Отраслово счетоводство), от който искате да прочетете статия. Например, ако се интересувате от проблеми и решения, които се отнасят до корпоративното данъчно облагане, натиснете върху раздел „Данъчно облагане и такси” и после изберете подтемата „ЗКПО” в раздела с подтеми в лявата част на екрана. След като натиснете върху избраната подтема, в центъра на екрана ще се покажат всички въпроси и отговори публикувани до момента в портала по тази тема.

Всеки въпрос е с името на автора, експертът, отговорил на дадения въпрос. Можете да научите повече за този автор, като натиснете върху името му.
 

2. Можете дори да изпращате свои въпроси към нашите експерти.
 

Ако никой от въпросите, не покрива решението на Вашия проблем, можете да изпратите въпрос, като натиснете върху „Задайте въпрос”, в лявата част на екрана.

x