Portalschetovodstvo.bg
15 Декември 2017
Търсене на статия   Вид на статия
 Сфера Поле

...или използвайте търсачката Разширено търсене
Запомни ме
  •   Kалкулатори
  • ДДС Калкулатор  ДДС Калкулатор
  •   Вашият подарък
  • Малък помощник на счетоводителя: 7 експертни решения
  •   БЕЗПЛАТЕН бюлетин
  •   Да, искам да се абонирам. Получи БЕЗПЛАТНОТО Специално приложение "Малък помощник на счетоводителя: 7 експертни решения" и информация за продукти, услуги, събития и др., които РС Издателство и Бизнес Консултации предлага. Условия на ползване на този сайт. Информационна бележкаFacebook RSS Feeds Изпрати по имейл Увеличи шрифта Намали шрифта Шрифт по подразбиране

Как да използвам този сайт


За да получите достъп до PortalSchetovodstvo.bg, трябва да се регистрирате. В лавата част на екрана ще видите оранжев бутон „Регистрация”. Натиснете го. Попълнете полетата и натиснете „Изпрати”. След като сте се регистрирали ще получите писмо на вашия имейл, където да потвърдите регистрацията. Активирайте акаунта си като потвърдите регистрацията.
Веднага щом заплатите абонамента си, Вашият акаунт става активен и можете да влизате в портала, като използвате потребителското име и парола, които сте избрали, за да се регистрирате. Ето как можете да използвате информацията от портала:
 

1. Имате достъп до всеки въпрос с отговор във всички сфери и раздели от портала.
 

Натиснете бутона на съответния раздел (ДДС, Данъчно облагане и такси, Счетоводство, Търговско право, Инстрастат, Отраслово счетоводство), от който искате да прочетете статия. Например, ако се интересувате от проблеми и решения, които се отнасят до корпоративното данъчно облагане, натиснете върху раздел „Данъчно облагане и такси” и после изберете подтемата „ЗКПО” в раздела с подтеми в лявата част на екрана. След като натиснете върху избраната подтема, в центъра на екрана ще се покажат всички въпроси и отговори публикувани до момента в портала по тази тема.

Всеки въпрос е с името на автора, експертът, отговорил на дадения въпрос. Можете да научите повече за този автор, като натиснете върху името му.
 

2. Можете дори да изпращате свои въпроси към нашите експерти.
 

Ако никой от въпросите, не покрива решението на Вашия проблем, можете да изпратите въпрос, като натиснете върху „Задайте въпрос”, в лявата част на екрана.