X

Влизане в акаунта

Запомни ме

Забравена парола? Кликнете тук, за да възстановите потребител / парола

Нямате профил?
X

Възстановяване на потребилетско име/ парола

Моля, въведете имейл адреса, който сте използвали, за да регистрирате профила си.

Влезте в системата Регистрирай се

 • Данъчен календар
 •   « Март 2018 »  
  Н П В С Ч П С
  10 
  11 12 13 14151617 
  18 19 20 21 22 23 24 
  25 26 27 28 29 30 31 
 • Защо да се регистрирам?
  • експерти на Ваше разположение 24/7/365
  • база данни с новини, отговори, анализи
  • на разположение навсякъде, по всяко време, от всяко устройство


Общи условия

Условията на ползване се отнасят до http://www.portalschetovodstvo.bg/.

Авторските права върху съдържанието на този сайт са собственост на PortalSchetovodstvo.bg, проект на РС Издателство и Бизнес Консултации.

Ако не сте съгласни с условията за ползване на сайта и със съдържанието на PortalSchetovodstvo.bg, проект на РС Издателство и Бизнес Консултации спрете да използвате този сайт.

Достъпът до информацията представена в PortalSchetovodstvo.bg се базира на платен 3 месечен, 6 -месечен или годишен абонамент.


Интелектуална собственост

Съдържанието, дизайна, структурата, както и материалите използвани в PortalSchetovodstvo.bg са собственост на РС Издателство и Бизнес Консултации, и попадат под защитата на Закона за авторското право и сродните му права. Съдържанието на сайта PortalSchetovodstvo не може да бъде възпроизвеждано, променяно, прехвърляно, разпространявано, повторно публикувано, копирано или изпращано под всякаква форма включително, но неограничавайки се само до електронния му вариант, без предварителното писмено съгласие на PortalSchetovodstvo, проект на РС Издателство и Бизнес Консултации. Публикуваните материали и съдържанието на PortalSchetovodstvo могат да бъдат ползвани за лични цели, като тяхното комерсиализиране е забранено.

РС Издателство и Бизнес Консултации запазва правото си да претендира за обезщетения  за понесените щети, резултат от вземането на текстовете му от трети лица без да имат право за това.

PortalSchetovodstvo запазва правото си да променя материалите и съдържанието на уеб страницата, в зависимост от промените, които настъпват в засегнатите сфери.

PortalSchetovodstvo не отговаря за разходите и/или материалните загуби, които са резултат от ползването на информацията от тази уеб страница.

PortalSchetovodstvo не отговаря за никакви щети, настъпили в резултат на всякакъв вид неизправности на уеб страницата.

PortalSchetovodstvo не поема отговорност за истинността на информацията предоставена на сайта от трети страни.

PortalSchetovodstvo запазва правото си да отговаря на въпросите на активен потребителски профил, платен за абонамент за 3, 6 или 12 месеца. Запазваме правото си да не отговаряме на въпросите, надвишаващи броя определен за притежавания профил (напр. 12 месеца = 36 въпроса на година).

PortalSchetovodstvo запазва правото си по всяко време да изменя съдържанието и структурата на уеб страницата.


Информационна бележка отнасяща се за обработката на лични данни

Молим Ви да поставяне конкретни въпроси, за да получавате също толкова конкретни отговори. Молим Ви също да задавате въпроси само от сфери, които са покрити от този портал: счетоводство, данъчно облагане и такси, ДДС, търговско право, интрастат, отраслово счетоводство. Запазваме правото си да не вземем под внимание въпросите, които НЕ са от нито една от тези сфери.

Предназначението на регистрираните данни е да бъдат ползвани от оператор и биват съобщени само на следните техни получатели: Търговски отдел и отдел Маркетинг – Бази данни от фирма РС Издателство и Бизнес Консултации.

Съгласно изискванията на Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД), и на Закона за електронната търговия, РС Издателство и Бизнес Консултации, е длъжна да приема личните Ви данни, които ни предоставяте относно Вас, член на семейството Ви  или  друго лице, и да съхранява без да ги разпространява. Целта на събирането на тези данни е да бъде изпращана кореспонденция, да бъдат изпълнени поръчките и да се изготвят собствени статистики.

Вие трябва да ни предоставите тези данни, тъй като са необходими за изпълнение на поръчките. Вашият отказ определя невъзможността за поставяне на поръчката Ви на този сайт и за обработването й.

Регистрираната информация е предназначена да бъде използвана от оператор и само за следните получатели: Търговски отдел и отдел Маркетинг  - Бази данни от фирма РС Издателство и Бизнес Консултации.

Съгласно разпоредбите на ЗЗЛД всяко физическо лице има право на достъп до отнасящи се за него лични данни, право да се противопостави на обработката на лични данни отнасящи се за него, право и да изиска изтриване на данните *, както и правото да се обърне към съда.

Ако някои от данните Ви са грешни Ви молим да ни информирате възможно по-бързо.

Условия за ползване и рекламации:

Всяко лице, заплатило абонамент за Портал Счетоводство се отказва от правото си на отказ от услугата и от претенции за възстановяване на заплатена от него сума, съгласно чл. 57, т. 1 и т. 13 от ЗЗП.


Забележка:

*всяко лице има правото да се противопостави,  въз основа на законни мотиви, на обработката на данните отнасящи се за него.  Това право на възражение може да бъде изключено за някои видове обработка на данни предвидени в закона (напр.: обработка на данни извършена от финансови и данъчни, полицейски, съдебни органи и органи за социална сигурност). В последствие, тази забележка не може да съществува, ако обработката е със задължителен характер; всяко лице, освен това, има правото да се противопостави, без възнаграждение и без никакво обяснение, на обработката на своите лични данни за целите на директен маркетинг.

x