Portalschetovodstvo.bg
17 Декември 2017
Търсене на статия   Вид на статия
 Сфера Поле

...или използвайте търсачката Разширено търсене
Запомни ме
  •   Kалкулатори
  • ДДС Калкулатор  ДДС Калкулатор
  •   Вашият подарък
  • Малък помощник на счетоводителя: 7 експертни решения
  •   БЕЗПЛАТЕН бюлетин
  •   Да, искам да се абонирам. Получи БЕЗПЛАТНОТО Специално приложение "Малък помощник на счетоводителя: 7 експертни решения" и информация за продукти, услуги, събития и др., които РС Издателство и Бизнес Консултации предлага. Условия на ползване на този сайт. Информационна бележкаFacebook RSS Feeds Изпрати по имейл Увеличи шрифта Намали шрифта Шрифт по подразбиране

F.A.Q.


1. Кой отговаря на моите въпроси?

Над 95 професионалисти с изключително богат практически опит отговарят на Вашите въпроси. Дават Ви препоръки, предупреждават Ви, дават Ви оптимално решение съгласно българското законодателство при проблемите, които Ви тревожат, така че Вашият джоб да е най-малко засегнат от дадената ситуация. Ето само част от имената:


2. Как да задам въпрос?

Отидете на „Въпроси и отговори”, раздел, намиращ се отляво на екрана, натиснете бутона „Задайте въпрос” и се регистрирайте (или влезте в акаунта си, ако вече сте регистрирани). За да се регистрирате трябва да попълните желаните полета и да натиснете бутона „Изпрати”. След като сте се регистрирали ще трябва да влезете в личния си имейл и да потвърдите регистрацията, в писмото, което ще получите. За да изпратите въпрос трябва да имате платен абонамент. След като платите, можете да влезете в портала и да зададете всякакъв въпрос от сферата на счетоводството, данъчното облагане, ДДС, осигуряване, трудови правоотношения или регистриране на фирми.


3. Как да видя отговор?

За да имате достъп до отговорите, вече публикувани в портала, трябва да се регистрирате и да платите абонамент за 12 месеца, и отговорите на всички въпроси ще бъдат достъпни и видими за Вас + ще можете да задавате и Вие въпроси към нашите експерти.
 

4. Как да се регистрирам?

В лавата част на екрана ще видите раздел „Защо да се регистрирам”. Най-отдолу има оранжев бутон „Регистрация”. Натиснете го. Попълнете полетата и натиснете „Изпрати”. След като сте се регистрирали ще получите писмо на Вашия имейл, където да потвърдите регистрацията. Активирайте акаунта си като потвърдите регистрацията.


5. Как ще получа отговор?

Ще получите отговор на поставения от Вас въпрос, директно във Вашия имейл.


6. Колко време ще отнеме докато получа отговор?

Експертите на PortalSchetovodstvo.bg ще отговорят на Вашия въпрос възможно най-скоро. Това означава, че може да получите отговор, дори и в същия ден, в който сте задали въпроса. Но за по-сложни въпроси, които изискват пълна документация, може да получите отговор в срок не по-късно от 10 дни от изпращането на въпроса.


7. Колко въпроса мога да задам?

PortalSchetovodstvo си запазва правото да отговори на общо 24 въпроса максимум на година на потребител с платен абонамент за 12 месеца.


8. Ако си регистрирам акаунт, защо не мога да видя отговор?

За да видите отговор, трябва да имате платен абонамент за портала.