Portalschetovodstvo.bg
25 Ноември 2017
Търсене на статия   Вид на статия
 Сфера Поле

...или използвайте търсачката Разширено търсене
Запомни ме
Facebook RSS Feeds Изпрати по имейл Увеличи шрифта Намали шрифта Шрифт по подразбиране

Пломбите на бензиностанциите сменяни

PortalSchetovodstvo.bg, 20-Авг-2015

Tags: пломби, бензиностанции, измервателни уреди

От вчера по разпореждане на премиера Бойко Борисов стартира подмяна на пломбите на измервателните уреди по бензиностанциите.
 
Подмяната ще се извършена от специалисти от Български институт по метрология (БИМ), предадоха от Министерството на икономиката.
 
Даниела Везиева, заместник-министър, издаде заповед, с която се нарежда поставяне на надлежни пломби на уредите. Смяната ще се направени в резултат на извършените проверки на горивата по бензиностанциите и констатираните нарушения при поставените контролни пломби. В дейностите по смяната на настоящите с новите пломби ще бъде включен целият наличен ресурс на БИМ по утвърден график.

източник: expert.bg

Добави тази статия към своя сайт
Колко е полезна тази информация?
Оценете като използвате звездичките


Oценка:


Оценка 5 of 5 - 1 глас.
Бюлетин PortalSchetovodstvo.bg
Бъдете информирани за всички решения, които нашите експерти дават. Абонирайте се СЕГА за PortalSchetovodstvo.bg Бюлетин, и вземете подарък: Специален доклад "Малък помощник на счетоводителя: 7 експертни решения"!!

  Да, желая да получавам информация за продуктите, услугите, новостите и т.н., които РС Издателство и Бизнес Консултации предлага. Условия на сайта Информационна бележка

Коментари

0 коментари

За да активирате своя коментар, моля отговорете на въпроса!

Съдържанието, дизайна, структурата и PortalSchetovodstvo.bg материалите принадлежат на Straton и са защитени от Закон за авторското право и сродните му права. Копирането, разпространението и повторното публикуване е строго забранено. За подробности вижте тук. Общи условия.

Подобни статии


Дизелът у нас вторият най-скъп в ЕС след махане на данъците 
от PortalSchetovodstvo.bg, 03-Септ-2015
» Новини » Данъчно облагане и такси » Акцизи