Особености на отчитане на дейност „Хранене” в туристическите предприятия
Отговор, предоставен от
PortalSchetovodstvo.bg
PortalSchetovodstvo.bg
04 Септ 2015
Дейност „Хранене” е една от основните дейности, осъществявани от туристическите предприятия. Всяко туристическо предприятие разполага със собствена база за хранене състояща се от ресторанти предлагащи ястия от чуждестранната кухня, класически ресторанти, барове и кафета благодарение, на които се осигурява процеса по обслужването на туристите.
Характерна особеност на стопанската дейност “Хранене,” която се осъществява от съответните заведения (обекти) е органическото преплитане на операциите, свързани с производството на ...
Регистрирайте се или влезте в профила си, за да прочетете цялата статия
Особености на отчитане на дейност „Хранене” в туристическите предприятия
Бележка: Пълният текст на статията е достъпен само за регистрирани потребители. Натиснете тук, за да се убедите в полезността на експертните отговори в portalschetovodstvo.bg.
Влизане в акаунта
Защо да се регистрирам?
- експерти на Ваше разоложение 24/7/365
- база данни с новини, отговори, анализи
- на разположение навсякъде, по всяко време, от всяко устройство
БЕЗПЛАТНО приложение portalschetovodstvo.bg
Бъдете в крак с всички решения, предложени от специалистите.
Абонирайте се сега в бюлетина на PortalSchetovodstvo.bg и получете специалния PDF "15 експертни решения на казуси от счетоводната практика"!
Подобни статии от категория Туризъм
21Февр2020
Собствениците на апартаменти в Airbnb ще плащат и туристически данък
от PortalSchetovodstvo.bg
21 Февр 2020
19Юли2019
Фирмите от туристическия бранш се притесняват да свързват системите си с НАП
от PortalSchetovodstvo.bg
19 Юли 2019
15Септ2015
Oсобености при отчитане на дейността на туроператорите - част II
от PortalSchetovodstvo.bg
15 Септ 2015
10Септ2015
Отчитане на допълнителните услуги в туристическите предприятия
от PortalSchetovodstvo.bg
10 Септ 2015